Sales Support medewerker

Publicated on Feb 18, 2020
Helmond | Prinsen Berning | Ervaren | 32 tot 40 uur

Sales Support Medewerker
Voor meer informatie: https://www.nrg-office.nl/sales-support-medewerker-helmond/

Klantcontact, dynamiek en veel regelen. Past dat bij jou? Dan is de functie van Sales Support Medewerker iets voor jou! Voor onze opdrachtgever Prinsen Berning uit Helmond is NRG-Office op zoek naar een ervaren Sales Support Medewerker. Samen met 2 Sales support collega’s ben je onderdeel van het internationale salesteam. Wat je precies gaat doen, lees je hieronder!

Waar kom je te werken?

De Prinsen Berning Groep is een internationale producent van ‘Active Nutrition’. Er wordt een breed scala aan poeders en repen ontwikkeld en geproduceerd. Prinsen Berning is op dit gebied gespecialiseerd in eiwit verrijkte producten. Ze ontwikkelen concepten gericht op gewichtsbeheersing, sportvoeding en andere doelgroep gerichte voeding. Daarnaast produceert Prinsen Berning kwalitatief hoogwaardige ‘Better for you’ producten zoals snacks en instant dranken.

Prinsen Berning is een dynamische en klantgerichte organisatie, die nauw samenwerkt met haar klanten over de hele wereld. Het bedrijf is een internationale onderneming met een jonge en dynamische bedrijfscultuur. Er heerst een open, ondernemende en prettige sfeer met korte

Wat ga je doen?

Ten eerste assisteer je de aan jou toegewezen account manager, waarbij je zelf regelmatig (telefonisch) contact hebt met klanten. Dit betekent ook dat je klantbezoeken voorbereidt en hier opvolging aan geeft. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat in SAP alles goed verwerkt is en up to date is. Daarnaast biedt je tevens ondersteuning aan het sales team op administratief gebied. Je kunt daarbij denken aan het verwerken van (aanvragen voor) offertes, het bijhouden van sales gerelateerde stamdata zoals prijzen, condities, verkoopacties en bonusreserveringen in SAP en de controle van sales gerelateerde inkoopfacturen. Tenslotte heb je een belangrijke spin-in-het-web rol in het coördineren van de communicatie tussen de afdeling sales en andere afdelingen, met name de afdeling project management, waarbij je zorgt voor de aanlevering van relevante informatie naar de betrokken afdelingen.

Functie-eisen

We vinden het belangrijk dat je in ieder geval 3 jaar ervaring hebt opgedaan in een vergelijkbare functie. Hierbij denken we aan een administratieve, sales ondersteunende functie. Hierbij heb je ook ervaring met SAP opgedaan en is gebleken dat je erg goed bent in plannen en organiseren, cijfermatig inzicht hebt en analytisch sterk bent. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je beschikt over:

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring in de food retail of een food productieomgeving is een vereiste;
  • Zeer goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift. Kennis van Frans is een grote pré.

Waarom zou je reageren?

Deze functie is in te vullen in 32 tot 40 uur per week, werktijden en -dagen worden in overleg bepaald! Daarnaast zijn je werktijden flexibel in te delen en is de standplaats van je functie Helmond, waarbij je af en toe een bezoek brengt aan de vestiging in Den Bosch.

Je kunt rekenen op een salaris tussen de €2800 en €3900 bruto per maand, afhankelijk van vooropleiding en ervaring, en 30 vakantiedagen. Om je werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren, ontvang je een telefoon en laptop.

Inlichtingen

Ben je enthousiast geworden over de functie als Sales Support Medewerker? Laat dit dan blijken door meteen jouw CV te sturen naar p.derooij@nrg-office.nl. Zijn er zaken onduidelijk? Ben je benieuwd of de organisatie bij je past? Of wil je gewoon iets meer horen? Bel dan even: 06-46711573. Ik vertel je graag mee en misschien kunnen we meteen een kennismaking inplannen!

Contact: NRG-officeSee also:

Please contact us. Together we can create the best product solutions for your signature products.